Ontwikkelen = instroom, doorstroom en uitstroom.

Het beste product verdient de beste medewerkers.
Opleiden op niveau

Proverpakken & ontwikkelen wil niet alleen een goed product afleveren, maar ook het beste halen uit haar medewerkers.
Onze focus is daarom gericht op hun individuele talenten.

Binnen Probedrijven begeleiden wij de mensen heel zorgvuldig om ze te helpen zichzelf verder te ontwikkelen. Daarvoor staat dan ook het ‘Ontwikkelen’ binnen Proverpakken & Ontwikkelen. Mensen die bij ons instromen spelen eerst leuke spellen bij ons op de computer, onze Talentengames.  Hiermee brengen wij samen met hen in kaart waar hun interesse ligt, wat ze willen en wat ze kunnen.

Vaste werkplek

Wij hebben vele soorten passend werk binnen Probedrijven. Je kunt bij ons een duurzame vaste werkplek vinden met passend werk en fijne collega’s in een vertrouwde omgeving.

Doorstromen

Wil je meer leren? Daar hebben wij vele mogelijkheden voor. Via onze leerlijnen op diverse gebieden kun je certificaten of praktijkverklaringen behalen. Je kunt deze certificaten zelfs stapelen waardoor je mogelijk een erkend mbo diploma kunt behalen. Het voordeel is dat je dit bij Probedrijven in je eigen tempo kunt doen.

Uitstromen

Met regelmaat stromen er ook medewerkers uit naar een reguliere baan. Zij hebben bij ons dan hiervoor voldoende vaardigheden geleerd en vaak al proefgedraaid, voordat de definitieve stap gezet wordt.

 Kijk hier naar het filmpje van Ard, receptionist bijProbedrijven, maar ook bij de GGD.

 

Tijdelijk

Binnen Proverpakken is er ook een groep stagiairs en deelnemers aan (kortdurende) werktrajecten vanuit gemeenten of een derde partij. Ook voor deze mensen brengen wij in kaart wat zij willen en kunnen. Dit proberen wij ook uit op verschillende afdelingen met verschillende werkzaamheden.

Tijdens hun werk bij ons kijken we met welke beperking er rekening gehouden moet worden en welke aanpassing er eventueel nodig is. Doordat zij in aanraking komen met verschillende werkzaamheden kan de speciale NT1 teamleider hier goed antwoord op geven en advies uitbrengen.  

 

Wie werken er bij Probedrijven?

Hierover lees je meer op de pagina Over Ons en Werken bij .

Wat kan Pro verpakken & ontwikkelen
voor u betekenen?


De medewerkers van Pro Verpakken & Ontwikkelen zijn vakkundig opgeleid. Zij werken secuur en met zorg met de aangeleverde materialen.
Ze voelen zich werknemer van onze opdrachtgever. Dat zorgt voor een hoge mate van loyaliteit. Ze werken bijvoorbeeld zonder problemen over als een opdracht snel af moet.
Ook kunnen wij, als dat nodig is, in één keer veel werknemers inzetten, waardoor grote orders geen probleem zijn.

Neem contact op

Volg ons op social media

Progroen & MilieuProbezorgtPro Verpakken & ontwikkelenPro Verpakken & ontwikkelen