Promail & print

Het duurzame antwoord op uw mailing
Neem contact op →
Diensten
Promail & print


Naast bezorging en het ophalen van pakketten kunnen wij ook direct mail voor bedrijven verzorgen. In het grafisch centrum van onze divisie ProMail & Print kunnen wij complete mailing verzorgen. Wij verzorgen het totale traject: printen, couverteren (het vouwen, vullen en sluiten van enveloppen), adresseren én bezorgen. Oplages gaan vanaf 10 stuks. Ieder gewenst aantal of formaat is mogelijk.Wij verzorgen het hele traject onder ons eigen dak. Dit werkt efficiënt en doeltreffend, waardoor wij de scherpste tarieven voor je kunnen berekenen.

Contact opnemen

Promail & Print neemt je tijdrovende klussen uit handen

Promail & Print is de grafische afdeling van Probezorgt.

Met de aanvullende diensten die wij bij Promail & Print aanbieden, nemen wij bedrijven en organisaties tijdrovende klussen uit handen.

Wij verzorgen maatwerk en kunnen jouw mailing laten opvallen tussen andere post.

Ons geautomatiseerde systeem kan  couverteren (vouwen en in de envelop doen) en sorteren op postcodegebied.

Brieven van jouw computer tot in de brievenbus van je klant

Hoe verzorgt Promail & Print de mailing?

Wij werken met een gesloten en beveiligd systeem. Daardoor is de vertrouwelijkheid van jouw post gegarandeerd. De brief die jij hebt opgesteld lever je met de bijbehorende adressen in een beveiligd bestand digitaal bij ons aan. Wij koppelen in ons systeem de adressen aan de brief, zodat op de brieven de juiste aanhef komt te staan, en op de envelop het juiste adres. Er zijn vele mogelijkheden, want ook andere velden uit je adressenbestand kunnen in de brief verwerkt worden.

Vervolgens printen wij de brief in het gewenste formaat en geautomatiseerd wordt deze gevouwen en in de envelop gedaan.

Desgewenst kunnen wij voor jouw bedrijf of organisatie ook unieke QR-codes of barcodes genereren die aan de brieven worden toegevoegd. Het gemak waarmee de ontvanger deze codes kan scannen bevordert de aantal reacties op jouw verzoek in de brief.

Ook de envelop kan bedrukt worden met een door jou gewenste tekst. Zoals bijvoorbeeld: ‘Uw oproep voor griepprik’.

Daarna worden de brieven op postcode gesorteerd en op het afgesproken tijdstip bezorgd bij jouw klanten, cliënten of patiënten.

Probezorgt, bezorgt ook op maandag. Er is keuze voor 24-,48-, of 72-uurs post tegen gunstige tarieven.

 

Lesmateriaal drukken en bundelen

Syllabi, readers of gebruiksaanwijzingen nodig?

Voor scholen en bedrijven printen wij ( vanaf 5 stuks) readers, syllabi en gebruiksaanwijzingen. Dit materiaal wordt bij ons aangeleverd en wij controleren of de opmaak goed is. Vervolgens printen wij ze en kunnen ze inbinden met een wire-o of nieten. Daarnaast zijn er diverse opties, zoals een transparante of kartonnen voor- en of achterkant. Wij kunnen deze uitgaves maken in A4- en A5-formaat, of een ander gewenst formaat.  

 

Prachtige professionele visitekaartjes

Een visitekaartje dat direct de professionaliteit van jouwbedrijf uitstraalt? Wij kunnen het voor je maken. Er is keuze uit vele papiersoorten, lettertypes en papierdiktes. Wij verzorgen echt maatwerk.

 

Flyers en folders

Wij printen en vouwen (rillen) flyers en folders voor jou in het juiste formaat.

Flyers en folders die je overal. Met een speciale afwerking of opvallende vouw valt die van jou op tussen de vele andere. Wij kunnen je hierover én over de juiste papierdikte goed adviseren.

Flyers en folders kunnen wij op vele vormen voor je vouwen: enkele vouw, wikkelvouw, zig-zag vouw, luikvouw, kruisslagvouw. Neem gerust contact op voor de vele mogelijkheden.

(Verenigings)bladen in folie

Goed beschermd, gebundeld en droog. Zo ontvangen de leden van jouw club, vereniging of organisatie hun blad als wij ze in folie voor je mogen verpakken. Uiteraard gebruiken wij hiervoor een afbreekbaar folie om dit zo groen mogelijk te doen. Het folie kan bij het PMD-afval voor de recycling van plastic.

Posters printen?

Ook het printen van posters kunnen wij voor je verzorgen op diverse materialen en in een groot aantal formaten.

 

Liever drukwerk?

Wanneer je drukwerk de voorkeur heeft boven printen, kunnen wij dit in samenwerking met andere bedrijven ook voor je verzorgen. Dan blijven wij je vertrouwde aanspreekpunt en wordt alles tot in de puntjes verzorgd.

Over pro bedrijven

Inclusief, duurzaam en circulair. Dat zijn de kernwaarden van Probedrijven. We willen een samenleving waaraan iedereen naar eigen vermogen mee kan doen, een maatschappij waarin we niet meer vragen van mens en milieu dan we ook weer terug kunnen geven. Onze bedrijven werken alle op hun eigen manier aan het maken van impact voor mens, milieu en maatschappij.


Over Probedrijven

Volg ons op social media

Progroen & MilieuProbezorgtPro Verpakken & ontwikkelenPro Verpakken & ontwikkelen