Diensten

Duurzaam, ervaren en allround in groen Waarmee kunnen wij van dienst zijn?
Dit kunnen wij voor je doen

Allround inzetbaar

Van schoffelen tot strandopgangen schoonmaken en van tuinaanleg tot het creëren van echte binnentuinen: Progroen & milieu is in veel groenwerkzaamheden thuis. Onze mensen worden ingezet op klussen waar ze goed in zijn én waar ze veel kunnen leren.

Detacheren
Wij ontzorgen met ons personeel.
Heb jij door extra drukte in het hoogseizoen, of bij ziekteverzuim handen nodig voor onderhoud?

Wij helpen je als collega-groenbedrijf voor capaciteitsproblemen in de vorm van detachering. Dit kan voor zowel een korte als langere periode. Binnen Probedrijven weten wij goed welke werknemers hiervoor inzetbaar zijn. Om alles soepel te laten verlopen is begeleiding op locatie is hierbij ook een mogelijkheid.

Tevens kunnen wij je helpen als partner om je social-return(SROI) activiteiten in te vullen.

Wil je meer weten? Bel ons gerust voor een kennismaking.

Groenvoorziening

In onderhoud van bestaande beplanting, bestrating en watergangen zijn onze medewerkers ijzersterk. Het zijn echte buitenmensen die secuur en met inzet te werk gaan. Onze groenactiviteiten voeren wij uit voor bedrijven, (semi)overheid, zorginstellingen en woningcorporaties. Daarbij kiezen we altijd voor de meest duurzame oplossing.

Wilt u samenwerken met Progroen & Milieu?

Groen maakt alles mooier. In een verzorgde omgeving voelen mensen zich fijn. Het draagt bij aan de leefbaarheid in een straat, wijk, buurt, dorp, stad, gemeente of provincie. Het heeft impact op gevoel en op gezondheid. Maar dat is niet het enige waar Progroen & Milieu voor zorgt.
Neem contact op

Volg ons op social media

Progroen & MilieuProbezorgtPro Verpakken & ontwikkelenPro Verpakken & ontwikkelen