Werken bij Probedrijven

Er zijn vele kansen bij Probedrijven!
Ontdek de vacatures van Pro →

Er zijn vele kansen bij de Probedrijven!

Bij Probedrijven is een sociale en duurzame onderneming met als doelstelling werk voor iedereen toegankelijk te maken. We bieden de mogelijkheid een vak te leren en werkervaring op te doen binnen de eigen organisatie of gedetacheerd bij een ander bedrijf. Binnen Probedrijven onderscheiden we de divisies Progroen & Milieu, Probezorgt, Promail & Print en Proverpakken & Ontwikkelen.

Wie werken er bij Probedrijven?

Wij zijn een sociale onderneming en werken met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Zij kunnen moeizaam een reguliere betaalde baan vinden. Bij Probedrijven vinden wij dat iedereen een plek op de arbeidsmarkt verdient. Met evenveel kansen en doorgroeimogelijkheden. Wij hebben binnen Probedrijven diverse mogelijkheden tot passend werk en bieden hierbij de juiste begeleiding.

Een afstand tot de arbeidsmarkt, wat houdt dat in?

Een afstand tot een arbeidsmarkt kan iedereen overkomen.

Stel, je bent leidinggevende en je gaat plotseling iets aan je ogen mankeren. In je hoofd heb je nog altijd dezelfde capaciteiten, maar je hebt aanpassingen nodig om je werk uit te kunnen voeren. Of je bent jongvolwassene en door je autisme kun je het tempo van werken in een reguliere baan niet bijhouden. Of ben je vijftiger en is jouw zware vorm van dyslexie nooit (h)erkend? Dan is lezen en het begrijpen van teksten heel moeilijk, of het gaat helemaal niet. Of ben je door een ongeluk gewond geraakt aan je hand? Dit is een kleine greep uit ons personeelsbestand, maar er zijn vele redenen waardoor een afstand tot de arbeidsmarkt kan ontstaan.

Bij Probedrijven kijken wij naar de kwaliteiten van mensen en zoeken binnen ons bedrijf, of via detachering, naar werk wat je wél kunt doen. Agros ondersteunt ons hierbij. Dat is een bedrijf dat bemiddelt om voor iedere kandidaat een passende werkplek te vinden.

Onze medewerkers hebben zeer veel kwaliteiten en binnen onze werkzaamheden kunnen zij vaardigheden leren, waardoor zij persoonlijke groei ervaren en zich kunnen ontwikkelen.

“Ik heb structuur in mijn leven en doe nuttig werk. Ik voel mij zeer gewaardeerd bij Probedrijven. En het is nog gezellig ook!”
“Door de Nederlandse les kan ik nu lezen. Daardoor kan ik nu in het weekend zelfstandig met de trein naar mijn zus reizen.”

Meer over je ontwikkelen bij Probedrijven lees je op onze pagina Ontwikkelen.

Stage of leerplekOpen sollicitatie

Recente vacatures

Jobcoach / Teamleider m/v 36 uur
Bij Pro Verpakken & Ontwikkelen is een vacature ontstaan voor een Jobcoach/Teamleider.
In overleg
Schaal 8
36
MBO
Bekijk vacature
Projectleider
Probedrijven is een dynamische organisatie die voortdurend in beweging is. We zijn op zoek naar een gedreven en creatieve projectleider die in staat is om van begin tot eind een project te leiden.
Schagen
€3.285 - €4.927
36 uur
HBO
Bekijk vacature
Meewerkend voorman/-vrouw Groenvoorziening 36 uur
Progroen & Milieu is op zoek naar: Meewerkend voorman/-vrouw Groenvoorziening voor 36 uur
Schagen
€ 15,00 - 17,87 per uur
36 uur
Groenvoorziening
Bekijk vacature
Zoek je een baan?


Bij Probedrijven bieden we stage- en werkplekken en krijg jij de kans om werkervaring op te doen. Wij helpen jou te zoeken naar wat je kunt en leuk vindt. Binnen Pro onderscheiden we de divisies Pro Groen & Milieu, Pro Bezorgt, Pro Schoon en Pro Verpakken & Ontwikkelen.

Neem contact op

Volg ons op social media

Progroen & MilieuProbezorgtPro Verpakken & ontwikkelenPro Verpakken & ontwikkelen