Progroen & Milieu

Progroen & Milieu zichtbaar in jouw buurt
Ontdek de wereld van Progroen & Milieu →
Wij zijn allround inzetbaar


Wij kunnen je helpen bij ontwerp, aanleg, onderhoud van landschap, tuinen en openbaar groen.

Wij doen dit voor gemeentes, maar ook voor diverse bedrijven, (semi) overheid, zorginstellingen en woningcorporaties.

Lees meer bij DienstenProgroen en milieu allround inzetbaar

Progroen & Milieu is vaak zichtbaar in jouw omgeving. Zeer regelmatig zie je onze mensen bij jou in de buurt het openbaar groen in de plantsoenen, parken en begraafplaatsen bijhouden. Maar daarnaast doen wij nog veel meer. Op het gebied van groen zijn wij allround inzetbaar. Wellicht ook voor jouw bedrijf of organisatie.  

Duurzaam

Dit doen wij op een duurzame manier. Steeds meer van onze gereedschappen en vervoersmiddelen worden elektrisch aangedreven en opgeladen door onze eigen zonnepanelen. Ons wagenpark zal in 2035 volledig elektrisch zijn. Daarnaast hergebruiken en recyclen we materialen zoveel als mogelijk. Tenslotte zijn wij voorlopers als het gaat om realiseren van klimaatadaptaties.

Het hele jaar door

In ieder seizoen is er werk voor ons te doen. In het voorjaar en de zomer groeien gewassen snel, maar ook het onkruid. Wij maaien en schoffelen dan volop. In de herfst wordt gesnoeid en ruimen wij vele bladeren op. Maar in dit seizoen worden er ook veel nieuwe bomen, struiken en planten gepland. Onze machines hebben uiteraard onderhoud nodig. Wij onderhouden onze machines het hele jaar door, maar in de winter wordt in onze werkplaats het grote onderhoud uitgevoerd. 

Als het weer het echt niet toelaat om buiten te werken, wordt binnen de kennis over ‘Veilig werken langs de weg’ opgefrist, of behandelen de voorlieden een ‘toolbox’. De uitleg hoe je met bepaalde gereedschappen moet werken. 

Sociaal en inclusief

Progroen & Milieu is onderdeel van Probedrijven. Wij zijn een sociale onderneming en bij ons werken mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Zij kunnen moeilijker aan een reguliere betaalde baan komen. Een afstand tot de arbeidsmarkt kan iedereen overkomen. Bij Probedrijven krijgen medewerkers passend werk met kansen en doorgroei mogelijkheden. Wij vinden dat iedereen dat verdient. 

In dit filmpje vertelt een van onze medewerkers in ruim één minuut over zijn werk bij Progroen & Milieu:

In dit filmpje vertellen de leidinggevenden van alle divisies van Probedrijven binnen zes minuten over opleidingen binnen ons bedrijf:

 

Bij Progroen & Milieu werken wij samen met NH-connect en kunnen zo vele soorten scholing aanbieden aan onze medewerkers.

Zou je bij ons willen werken? 

Ben je graag buiten en ben je niet bang voor vuile handen? De nodige kennis over planten en bomen leren wij je stap voor stap. Lees meer op de pagina Werken bij. 

Wat kunnen we voor jouw bedrijf betekenen?

Wil je een tuin of landschap ontwerpen, aanleggen, of laten onderhouden? Afval of graffiti laten verwijderen? Onze medewerkers staan graag voor je klaar. Lees hier meer over op onze pagina: Diensten en op de pagina: Branches. 

Onze diensten

Groeien in het groen?

Dat doen we met persoonlijke coaching en een opleiding die bij jou past. Bijvoorbeeld met GroenStart en TRI Groei in Groen , mbo-niveau 1 t/m 4. En heb je ambitie om door te groeien als leidinggevende? Ook daar trainen we je in. Progroen & milieu geeft iedereen een kans die zijn/haar handen vuil wil maken en in weer en wind wil werken. Ook als je geen enkele ervaring hebt. Dat geldt ook voor: schoolverlaters, zijinstromers, laaggeletterden, statushouders en mensen met burn-outWil je meer weten? Bel met Hans Siffels, bekijk de openstaande vacatures op Probedrijven. Staan er geen geschikte vacatures tussen? Stuur dan een open sollicitatie. Ook dit kan je doen via de website van Probedrijven. Vind je dit lastig? Vraag dan of iemand je wil helpen.

Bekijk alle vacatures

Over pro bedrijven

Inclusief, duurzaam en circulair. Dat zijn de kernwaarden van Probedrijven. We willen een samenleving waaraan iedereen naar eigen vermogen mee kan doen, een maatschappij waarin we niet meer vragen van mens en milieu dan we ook weer terug kunnen geven. Onze bedrijven werken alle op hun eigen manier aan het maken van impact voor mens, milieu en maatschappij.


Over Probedrijven

Progroen in cijfers

400
Zonnenpanelen
12.000kg
CO2 bespaard
33
Elektrische voertuigen
4345
Beschrijving

Volg ons op social media

Progroen & MilieuProbezorgtPro Verpakken & ontwikkelenPro Verpakken & ontwikkelen