De werkwijze van Proverpakken & Ontwikkelen

Onze unieke werkwijze zorgt voor tevreden klanten
Ontdek onze werkwijze

Opdrachtgevers hebben altijd inzicht in de orderstatus

Opdrachtgevers hebben elke uur van de dag inzicht in de status van hun order via het online klantenportaal. In dit systeem wordt elke stap van het productieproces gedocumenteerd. Zo weet u in één oogopslag precies waar u aan toe bent. Op die manier kan er bijgestuurd worden als dat gewenst is.

Vakkundige medewerkers

De medewerkers van Proverpakken & Ontwikkelen zijn vakkundig opgeleid. Zij werken secuur en met zorg met de aangeleverde materialen. Ze voelen zich werknemer van onze opdrachtgever. Dat zorgt voor een hoge mate van loyaliteit. Ze werken bijvoorbeeld zonder problemen over als een opdracht snel af moet.

Ook kunnen wij, als dat nodig is, in één keer veel werknemers inzetten, waardoor grote orders geen probleem zijn.

Sociaal ondernemerschap

Bij Proverpakken & Ontwikkelen werken mensen met afstand tot de arbeidsmarkt. Dit vraagt om een andere aanpak. Wij matchen werkzaamheden met de mens en zorgen voor passende begeleiding en opleiding. Hierdoor kunnen onze medewerkers zich ontwikkelen. Onze medewerkers doen datgene waarin zij goed zijn. Wat maakt dat iedereen met plezier en toewijding zijn werk doet. Een methode die leidt hoge kwaliteit, in elke schakel van het productieproces.

Interesse om met ons te werken?
Wat kan Pro verpakken & ontwikkelen
voor u betekenen?


De medewerkers van Pro Verpakken & Ontwikkelen zijn vakkundig opgeleid. Zij werken secuur en met zorg met de aangeleverde materialen.
Ze voelen zich werknemer van onze opdrachtgever. Dat zorgt voor een hoge mate van loyaliteit. Ze werken bijvoorbeeld zonder problemen over als een opdracht snel af moet.
Ook kunnen wij, als dat nodig is, in één keer veel werknemers inzetten, waardoor grote orders geen probleem zijn.

Neem contact op

Volg ons op social media

Progroen & MilieuProbezorgtPro Verpakken & ontwikkelenPro Verpakken & ontwikkelen