Probezorgt

Probezorgt is betrouwbaar, accuraat en duurzaam
Offerte opvragen →

Onze diensten

Probezorgt is betrouwbaar, accuraat en duurzaam

Probezorgt = Betrouwbaar

Ons professionele team zorgt ervoor dat jouw brief op de afgesproken datum wordt afgeleverd op het juiste adres. Wij geven duidelijk inzicht in onze planning, nadat wij rekening hebben gehouden met de planning van jouw bedrijf. 

Probezorgt = Accuraat

Middels ons geautomatiseerde systeem worden brieven gesorteerd en worden routes zorgvuldig en efficiënt ingepland. Alle opdrachten verwerken we zoals het hoort; vertrouwelijk en professioneel.

Probezorgt = Duurzaam

Probezorgt doet er alles aan om de post zo ‘groen’ mogelijk in de bus te krijgen. Onze postkoeriers rijden op elektrische fietsen en scooters. Zo leggen zij vlot grotere afstanden af en hoeven we minder  bestelauto’s in te zetten. De bestelauto’s die wij hebben zijn ook elektrisch aangedreven. De stroom wordt uiteraard groen opgewekt door onze eigen zonnepanelen. 

Regionaal, landelijk én internationaal

Wij werken tegen zeer aantrekkelijke tarieven voor diverse ondernemingen in de regio Schagen, Den Helder, Heerhugowaard, Castricum, Heiloo en Alkmaar. Liggen er adressen buiten deze regio? Ook hierin kunnen we je ontzorgen doorsamenwerking met andere (internationale) postbedrijven.

 

Onze diensten
Ons bezorggebied
Pro-


Probezorgt is een professioneel postbedrijf. Wij zijn onderdeel van Probedrijven. Het voorzetsel ‘Pro’ komt bij iedere divisie terug. Pro staat voor professioneel, positief voordeel en leren (onderwijs) in de praktijk. Als sociale onderneming bieden wij onze klanten en onze medewerkers deze ‘pro’s in onze dagelijkse praktijk. 

Offerte opvragen
Melding maken

Sociaal

Zou je ook bij ons willen werken? In dit filmpje vertellen onze medewerkers over hun werk bij Probedrijven.

Er zijn op dit moment geen vacatures beschikbaar bij Probezorgt.
Bekijk alle vacatures bij Probedrijven

Sociaal

Probezorgt creëert werk(ervarings)plekken voor mensen die wat moeilijker aan een betaalde baan kunnen komen. Wij leiden hen op tot productieve vakmensen die daarmee een plek in de maatschappij (her)vinden. Want iedereen verdiend evenveel kansen en doorgroei mogelijkheden. Door ons in te zetten, vul je als onderneming ook je SROI-verplichting (Social return on investment) in. Vraag ons hoe we hierin kunnen samenwerken.

Over Probedrijven

probezorgt in cijfers

400
Zonnenpanelen
12.000kg
CO2 bespaard
33
Elektrische voertuigen
4345
Beschrijving

Volg ons op social media

Progroen & MilieuProbezorgtPro Verpakken & ontwikkelenPro Verpakken & ontwikkelen