Proverpakken & Ontwikkelen

Professionals door herhalend werk
Contact opnemen →
Pro-


Proverpakken & Ontwikkelen is onderdeel van Probedrijven. Het voorzetsel ‘Pro’ komt bij iedere divisie terug. Pro staat voor professioneel, positief voordeel en leren (onderwijs) in de praktijk. Als sociale onderneming bieden wij onze klanten en onze medewerkers deze ‘pro’s in onze dagelijkse praktijk. 

Neem contact op

Proverpakken; een bedrijf Sociaal bedrijf

Wij zijn een sociaal bedrijf en bieden een passende werkplek voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Wij begeleiden onze medewerkers en zij beschikken altijd over de benodigde certificaten op het gebied van hygiënisch en veilig werken. 

Leren in de praktijk

Wij beschikken over een eigen ruimte waar trainingen op maat worden gegeven aan onze medewerkers. Dit varieert van Nederlandse lessen die worden gegeven in samenwerking met VONK tot trainingen over hygiëne (HACCP), en assessments om te onderzoeken welk type arbeid het beste bij een medewerker past. 

In dit filmpje geeft Marieke van Stralen-Wijker, directeur van Proverpakken & Ontwikkelen je een rondleiding door ons bedrijf.


Meer weten over Proverpakken & ontwikkelen?

Kom je Werken bij Proverpakken & ontwikkelen?

Nieuwe collega’s worden met open armen ontvangen. Vele handen maken immers licht werk. Wij bieden een veilige werkplek met de juiste persoonlijke aanpassingen.

Kijk eens bij onze vacatures, of neem contact met ons op voor de mogelijkheden.  

Er zijn op dit moment geen vacatures beschikbaar bij Proverpakken & ontwikkelen.
Bekijk alle vacatures

Over pro bedrijven

Inclusief, duurzaam en circulair. Dat zijn de kernwaarden van Probedrijven. We willen een samenleving waaraan iedereen naar eigen vermogen mee kan doen, een maatschappij waarin we niet meer vragen van mens en milieu dan we ook weer terug kunnen geven. Onze bedrijven werken alle op hun eigen manier aan het maken van impact voor mens, milieu en maatschappij.


Over Probedrijven

PROVERPAKKEN EN ONTWIKKELEN in cijfers

400
Zonnenpanelen
12.000kg
CO2 bespaard
33
Elektrische voertuigen
4345
Beschrijving

Volg ons op social media

Progroen & MilieuProbezorgtPro Verpakken & ontwikkelenPro Verpakken & ontwikkelen