Open sollicitatie bij Probedrijven

Ben je geïnteresseerd?

Wilt u graag bij Probedrijven of één van de divisies werken, maar staat de juiste vacature er op dit moment niet tussen? Stuur ons dan een open sollicitatie!


Vul het sollicitatieformulier in

Werken bij Probedrijven

Indien je geïnteresseerd bent in één van onze vacatures, kun je via het e-mailadres in de vacaturetekst solliciteren. Een open sollicitatie verzenden kan via de button 'open sollicitatie', of 'open sollicitatie stage of leerwerkplek'. Na de sluitingsdatum van de vacature, maken wij een eerste selectie uit de sollicitanten.

Bekijk vacatures

Stage of leerplek

Probedrijven is voortdurend op zoek naar enthousiaste leerlingen en stagiair(e)s die zich verder willen ontwikkelen bij Probedrijven of één van onze divisies. Binnen Probedrijven zijn er diverse mogelijkheden voor jou. Eén ding kunnen we je garanderen: je gaat in korte tijd veel leren!

Lees meer

Open sollicitatie

Wil je graag bij Probedrijven of één van onze divisies werken, maar staat de juiste vacature er op dit moment niet tussen? Stuur ons dan een open sollicitatie! Gebruik hiervoor het formulier, zodat je precies kunt aangeven waarom je graag bij ons wilt. Wij kunnen dan kijken of we een plekje hebben waar jij kunt werken!

Lees meer

Sollicitatie formulier

Bedankt! Je bericht is ontvangen, we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.
Oeps! Er is iets foutgegaan tijdens het verzenden van het formulier. Probeer het opnieuw.