Met de betrouwbare en flexibele dienstverlening van Probezorgt hebben ondernemers de zekerheid van accurate postbezorging en toegang tot extra services. Daardoor kunnen de eigen medewerkers hun kostbare tijd besteden aan zaken waar het bedrijf meer aan heeft. Wij doen dit tegen zeer aantrekkelijke tarieven voor ondernemingen in de regio Castricum, Heiloo, Alkmaar, Heerhugowaard, Schagen en Den Helder.

Social return on investment

Probezorgt creëert werk(ervarings)plekken voor mensen die wat moeilijker aan een betaalde baan kunnen komen. Wij leiden hen op tot productieve vakmensen die daarmee een plek in de maatschappij (her)vinden. Door ons in te zetten, vul je als onderneming ook je SROI-verplichting in. Vraag ons hoe we hierin kunnen samenwerken.


Iets te melden? Neem contact op met onze klantenservice

Wij werken met gemotiveerde mensen die graag
hun werk perfect uitvoeren.
Dat zien wij terug in ons klachtenregister. Deze is namelijk nihil. Wij zijn dan ook ontzettend trots op ons team.
Dag in dag uit en in weer en wind zetten zij zich volledig in.

Mocht er onverhoopt toch een fout ontstaan, dan is onze klantenservice gemakkelijk bereikbaar via e-mailadres: melden@probezorgt.nl. Of vul het meldformulier in met uw opmerking.

Voor een vraag of opmerking kunt u het onderstaande formulier gebruiken. Alle ingevulde formulieren verwerken wij zo snel mogelijk.

Neem contact op

Volg ons op social media

Progroen & MilieuProbezorgtPro Verpakken & ontwikkelenPro Verpakken & ontwikkelen