Werken bij Progroen & Milieu

Er zijn vele kansen bij Progroen & Milieu!
Ontdek de vacatures van Pro →

Er zijn vele kansen bij de Probedrijven!

Bij Probedrijven is een sociale en duurzame onderneming met als doelstelling werk voor iedereen toegankelijk te maken. We bieden de mogelijkheid een vak te leren en werkervaring op te doen binnen de eigen organisatie of gedetacheerd bij een ander bedrijf. Binnen Probedrijven onderscheiden we de divisies Progroen & Milieu, Probezorgt, Promail & Print en Proverpakken & Ontwikkelen.

Wie werken er bij Probedrijven?

Wij zijn een sociale onderneming en werken met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Zij kunnen moeizaam een reguliere betaalde baan vinden. Bij Probedrijven vinden wij dat iedereen een plek op de arbeidsmarkt verdient. Met evenveel kansen en doorgroeimogelijkheden. Wij hebben binnen Probedrijven diverse mogelijkheden tot passend werk en bieden hierbij de juiste begeleiding.

Een afstand tot de arbeidsmarkt, wat houdt dat in?

Een afstand tot een arbeidsmarkt kan iedereen overkomen.

Stel, je bent leidinggevende en je gaat plotseling iets aan je ogen mankeren. In je hoofd heb je nog altijd dezelfde capaciteiten, maar je hebt aanpassingen nodig om je werk uit te kunnen voeren. Of je bent jongvolwassene en door je autisme kun je het tempo van werken in een reguliere baan niet bijhouden. Of ben je vijftiger en is jouw zware vorm van dyslexie nooit (h)erkend? Dan is lezen en het begrijpen van teksten heel moeilijk, of het gaat helemaal niet. Of ben je door een ongeluk gewond geraakt aan je hand? Dit is een kleine greep uit ons personeelsbestand, maar er zijn vele redenen waardoor een afstand tot de arbeidsmarkt kan ontstaan.

Bij Probedrijven kijken wij naar de kwaliteiten van mensen en zoeken binnen ons bedrijf, of via detachering, naar werk wat je wél kunt doen. Agros ondersteunt ons hierbij. Dat is een bedrijf dat bemiddelt om voor iedere kandidaat een passende werkplek te vinden.

Onze medewerkers hebben zeer veel kwaliteiten en binnen onze werkzaamheden kunnen zij vaardigheden leren, waardoor zij persoonlijke groei ervaren en zich kunnen ontwikkelen.

“Ik heb structuur in mijn leven en doe nuttig werk. Ik voel mij zeer gewaardeerd bij Probedrijven. En het is nog gezellig ook!”
“Door de Nederlandse les kan ik nu lezen. Daardoor kan ik nu in het weekend zelfstandig met de trein naar mijn zus reizen.”

Meer over je ontwikkelen bij Probedrijven lees je op onze pagina Ontwikkelen.

Stage of leerplekOpen sollicitatie

vacatures

Meewerkend voorman Groenvoorziening (m/v/x) - 36 uur
Werk jij graag buiten en vind je het leuk om een groep mensen aan te sturen? Dan ben jij misschien wel de voorman of voorvrouw groenvoorziening die wij zoeken!
Schagen
Tussen de € 2.450, - en € 2.750, -
36 uur
Groenvoorziening
Bekijk vacature

Volg ons op social media

Progroen & MilieuProbezorgtPro Verpakken & ontwikkelenPro Verpakken & ontwikkelen