Werken bij Probedrijven

Het is leuk om te werken bij de Probedrijven!

Bij Probedrijven is een sociale en duurzame onderneming met als doelstelling werk voor iedereen toegankelijk te maken. We bieden de mogelijkheid een vak te leren en werkervaring op te doen binnen de eigen organisatie of gedetacheerd bij een ander bedrijf. Binnen Pro onderscheiden we de divisies ProGroen & Milieu, ProBezorgt en ProVerpakken & Ontwikkelen.

Werken bij Probedrijven

Indien je geïnteresseerd bent in één van onze vacatures, kun je via het e-mailadres in de vacaturetekst solliciteren. Een open sollicitatie verzenden kan via de button 'open sollicitatie', of 'open sollicitatie stage of leerwerkplek'. Na de sluitingsdatum van de vacature, maken wij een eerste selectie uit de sollicitanten.

Bekijk vacatures

Stage of leerplek

Probedrijven is voortdurend op zoek naar enthousiaste leerlingen en stagiair(e)s die zich verder willen ontwikkelen bij Probedrijven of één van onze divisies. Binnen Probedrijven zijn er diverse mogelijkheden voor jou. Eén ding kunnen we je garanderen: je gaat in korte tijd veel leren!

Lees meer

Open sollicitatie

Wil je graag bij Probedrijven of één van onze divisies werken, maar staat de juiste vacature er op dit moment niet tussen? Stuur ons dan een open sollicitatie! Gebruik hiervoor het formulier, zodat je precies kunt aangeven waarom je graag bij ons wilt. Wij kunnen dan kijken of we een plekje hebben waar jij kunt werken!

Lees meer

De sollicitatieprocedure

Indien je geïnteresseerd bent in één van onze vacatures, kun je via de link in de vacature tekst solliciteren. Een open sollicitatie verzenden kan via de button 'open sollicitatie', of 'open sollicitatie stage of leerwerkplek'. Na de sluitingsdatum van de vacature, maken wij een eerste selectie uit de sollicitanten.

Eerste sollicitatie gesprek

Op basis van deze selectie besluiten wij welke kandidaten wij zullen uitnodigen voor een eerste sollicitatiegesprek. Na dit gesprek bepalen wij welke kandidaten worden uitgenodigd voor een tweede sollicitatiegesprek. De selectieprocedure wordt afgesloten met een arbeidsvoorwaardengesprek, waarin afspraken worden gemaakt over de startdatum en de arbeidsvoorwaarden.

Je ontvang altijd een reactie van ons

Alle kandidaten ontvangen altijd een reactie van ons. Indien wij op dit moment geen passende vacature hebben, maar je gegevens wel onze interesse hebben gewekt, kunnen wij besluiten je sollicitatie in portefeuille te bewaren voor het moment waarop er een passende vacature vacant komt. Mocht dit aan de orde zijn, dan nemen wij contact met je op en vragen wij hiervoor je toestemming. De sollicitatie wordt uiterlijk zes maanden in portefeuille bewaard en daarna om privacy redenen vernietigd.

Laatste vacatures

Bekijk alle vacatures