Reiniging in gemeentes

(Zwerf)afval? Het team van Progroen & Milieu ruimt het op!
Advies of offerte aanvragen?

Een schone buurt is een prettige buurt.

Mensen voelen zich een stuk fijner en veiliger in een schone omgeving. Ook daar kun je ons voor contacten. Het reinigen van afvalbakken, bruggen en graffitiverwijdering staat hoog op onze agenda. Met spuiten onder en zonder druk, warm of koud, wij hebben het juiste materiaal in huis.

Ook behoefte aan een schonere omgeving? Neem dan contact met ons op.

Afval – en zwerfvuilbeheer
Rommel ruimen wij op.
Dat (zwerf)afval een groot probleem is in de maatschappij, is een feit. Wij willen hier op een positieve manier aan bijdragen en ergernis wegnemen. Wij maken het tot onze missie om de wijken en natuur afvalvrij te houden. Naast het schoonhouden van onze Noord-Hollandse strandopgangen, doen wij dit ook in de vorm van het legen van openbare vuilnisbakken, zwerfafval opruimen in het bos,of opruimen na grote evenementen, zoals Koningsdag.

 

Heb je iets op te ruimen? Laat ons je helpen.

Wilt u samenwerken met Progroen & Milieu?

Groen maakt alles mooier. In een verzorgde omgeving voelen mensen zich fijn. Het draagt bij aan de leefbaarheid in een straat, wijk, buurt, dorp, stad, gemeente of provincie. Het heeft impact op gevoel en op gezondheid. Maar dat is niet het enige waar Progroen & Milieu voor zorgt.
Neem contact op

Volg ons op social media

Progroen & MilieuProbezorgtPro Verpakken & ontwikkelenPro Verpakken & ontwikkelen