Complimenten van GRGA en de RVC ProBedrijven

No items found.
Tuesday
14
April
2020

Lieve mensen,

Het is een moeilijke tijd voor jullie. Sommigen van jullie zijn nog aan het werk, en voor anderen is het verstandiger om nu even thuis te blijven. Gezondheid gaat voor alles. En of je nu doorwerkt of thuis bent, het is voor ons allemaal moeilijk. Hoe ga je om met de angst die we allemaal hebben voor deze onbekende situatie? Spreek je nog af met vrienden of familie? Misschien ken je wel iemand die nu ziek is en maak je je daar zorgen over? Veel vragen en iedereen moet zelf de antwoorden verzinnen lijkt het.

Maar het mooie aan deze tijd is ook dat we het samen doen, samen zoeken hoe we blijven werken voor Probedrijven, een manier vinden om onze werkzaamheden te blijven doen, aandacht houden voor elkaar zodat we gezond blijven en plezier houden in ons werk. Laten we die saamhorigheid vast houden met elkaar. Juist ook als straks alles weer gewoon is.

Wij verliezen jullie niet uit het oog. Met bewondering en respect kijken we naar hoe jullie er het beste van proberen te maken. Complimenten daarvoor!

Hopelijk zien we elkaar snel!

Blijf veilig en gezond!

Hartelijke groet,

Saskia Borgers , voorzitter RVC ProBedrijven
Pieter Kos, voorzitter GRGA

No items found.

Volg ons op social media

Progroen & MilieuProbezorgtPro Verpakken & ontwikkelenPro Verpakken & ontwikkelen