Een beter milieu, begint bij Progroen

Progroen & Milieu
Tuesday
7
September
2021

Ecologisch verantwoord en CO2-besparend. Duurzaam dus. Het typeert de aanpak van Progroen & Milieu. Ze doet hun naam eer, want inmiddels is een groot deel van het wagenpark én ruim driekwart van het mechanische handgereedschap elektrisch.

“Daar waar mogelijk wordt er geëlektrificeerd,” vertelt een trotse directeur Hans Siffels. “De vurige wens is 100% elektrisch, maar dat is toekomstmuziek. Sommige machines bestaan simpelweg nog niet in een elektrische uitvoering.”

Mens én milieu

Er zijn diverse redenen om te investeren in elektrische machines, legt Hans uit. “Zo is het voor onze mensen veel fijner om te werken met elektrische apparatuur en elektrische voertuigen. Ze zijn veel stiller, veroorzaken minder trilling en er is geen uitloot van hinderlijke gassen. Daarnaast dragen wij graag ons steentje bij aan een beter milieu.”

“Maar er is meer. Een elektrisch wagenpark levert ook flink wat efficiëntie op. Zo hebben elektrische auto’s minder kans op uitval doordat ze een eenvoudigere motor hebben. En tot slot is er het aspect van kostenbesparing. Elektriciteit is immers goedkoper dan brandstof. Alles bij elkaar dus een logische stap, deze elektrische.”

Een beter milieu, begint bij ProGroen. Ecologisch verantwoord en CO2-besparend. Duurzaam dus. Het typeert de aanpak van ProGroen & Milieu.
Ecologisch verantwoord en CO2-besparend. Duurzaam dus. Het typeert de aanpak van Progroen & Milieu.
Wil je meer weten over de duurzame werkwijze van Progroen & Milieu? Of heb je een tip voor hoe werkzaamheden nóg milieuvriendelijker uitgevoerd kunnen worden? Neem dan snel contact op met Hans: info@progroenenmilieu.nl.


No items found.

Volg ons op social media

Progroen & MilieuProbezorgtPro Verpakken & ontwikkelenPro Verpakken & ontwikkelen