Kijkje in het werkproces

Probezorgt
Tuesday
12
October
2021

Altijd al eens nieuwsgierig geweest naar de werkzaamheden in een postorderbedrijf. Wij geven binnenkort een intiem inkijkje in ons werkproces. De Reclamefabriek uit Schagen komt het team met een drone bij ons filmen.

We nemen je mee in alle facetten van het werkproces. In de film ga je zien dat ons team altijd met een glimlach rondloopt. Een denderende motivatie heeft en zich niet uit het veld laat slaan bij een grote order.

Tevens zullen wij onze nieuwe postsorteermachine met jullie delen. Wij zijn zeer content met de aanschaf van deze machine. Dit betekent dat wij het komende proces kunnen professionaliseren en versnellen. Een bijzondere win-win situatie voor zowel ons team als onze klanten. Wij gaan sneller, de berekening gaat scherper.

Een ander belangrijk punt die wij graag willen laten zien, is dat wij een sociale onderneming zijn. Wij maken geen onderscheid in mensen. Bij ons is iedereen gelijk. Wij nemen iedereen mee in het werkproces en dragen bij aan de ontwikkelingen van het team. Ons streven is een duurzame en sociale samenleving; inclusief en circulair.

No items found.

Volg ons op social media

Progroen & MilieuProbezorgtPro Verpakken & ontwikkelenPro Verpakken & ontwikkelen