NH Connect organiseert 13 april kennismakingsdag voor het groenvak

Progroen & Milieu
Tuesday
4
April
2023

Donderdag 13 april vindt Buitengewoon VakWerk plaats, een evenement om scholieren, jongeren en werkzoekenden uit de regio te laten zien wat het groenvak allemaal inhoudt. Buitengewoon VakWerk wordt georganiseerd door NH Connect, het samenwerkingsverband tussen Werksaam, IJmond Werkt!, Werkom, RegioGroen en ook ons eigen Progroen & Milieu.

kennismakingsdag

De kennismakingsdag is in het recreatiegebied Geestmerambacht bij Alkmaar. Op deze dag krijgen aanwezigen te zien dat de groenbranche heel veelzijdig is. Er zijn live demonstraties, er worden machines geshowd en er zijn behendigheidstesten en lessen over alle verschillende specialismes in het groen. Ook wordt er uitleg gegeven over de leer-werktrajecten die er allemaal zijn, zoals BOL, BBL en Praktijkleren. 

Buitengewoon VakWerk

Met Buitengewoon VakWerk wil NH Connect het groenvak meer op de kaart zetten. Voor scholieren die op een gegeven moment moeten kiezen wat voor werk zij willen gaan doen. Maar ook voor volwassenen die (nieuw) werk zoeken. 

Tijdens de dag is er nog veel meer te doen en te zien, zoals boomonderhoud door middel van klimmen, schapen scheren, een quiz, bladblazervoetbal, sportvelden maaien met een robot en graafwerkzaamheden met een (mini-)kraan.

Meer informatie over Buitengewoon VakWerk vind je op de website van NH Connect

No items found.

Volg ons op social media

Progroen & MilieuProbezorgtPro Verpakken & ontwikkelenPro Verpakken & ontwikkelen