Probezorgt en Mobipunt

Probezorgt
Thursday
20
August
2020

Afgelopen week is door Bedrijfswagens Schagen de nieuwe service-bus van Probezorgt afgeleverd, waarmee Probezorgt de dienstverlening voor de Mobipunten in de kop van Noord Holland voor haar rekening gaat nemen.

Mobipunten zijn fysieke plaatsen waar verschillende vormen van mobiliteit bij elkaar komen. Zo vindt men hier deelauto’s en deelfietsen en zullen er in de nabije toekomst nog meer lokaal gerichte diensten aangeboden gaan worden. Probezorgt is gevraagd deze Mobipunten te gaan faciliteren, de deelauto’s en fietsen schoon te houden en daar waar nodig kleine reparaties en hand en spandiensten uit te voeren. Aangezien deze nieuwe duurzame manier van mobiliteit en dienstverlening goed past in de visie van Probezorgt, wordt met deze samenwerking volop ingezet dit project tot een succes te maken.

Onze nieuwe collega Michel Looij, die via Agros bij Probezorgt in een proeftraject is geplaatst met als doel in te stromen in een duurzame baan, nam uit handen van Erik Berkhout van Bedrijfswagens Schagen de sleutels in ontvangst van de nieuwe service-wagen. 

Woensdag 5 augustus 2020.

Marcel Schep, directeur Probezorgt

Probezorgt gaat met de bus de dienstverlening voor de Mobipunten in de kop van Noord Holland voor haar rekening gaat nemen
Probezorgt gaat met de bus de dienstverlening voor de Mobipunten in de kop van Noord Holland voor haar rekening gaat nemen.


No items found.

Volg ons op social media

Progroen & MilieuProbezorgtPro Verpakken & ontwikkelenPro Verpakken & ontwikkelen