Schoonmaker via Progroen & milieu, stel je voor!

Progroen & Milieu

Klaas Homan (52 jaar) uit Schagen heeft met zijn 32 jaar ervaring bij Probedrijven al een indrukwekkende reis gemaakt. Hij begon hier zijn avontuur in het magazijn en heeft via zijn contactpersoon Regina Hommel zijn plek gevonden als schoonmaker bij ABS Autoherstel in Schagen. 

Klaas zet zich met volle toewijding in om ervoor te zorgen dat zowel de werkplaats als de beschadigde auto's er altijd onberispelijk uitzien. Tegelijkertijd doet hij ontzettend veel kennis op over zijn passie voor auto's.
"Het gaat hier ook om mijn persoonlijke welzijn," benadrukt hij.

"Ik werk nu bijna een halfjaar Bij ABS en voel me hier echt op mijn plek. Het is niet zomaar een baan voor mij, het is een plek waar ik mezelf kan zijn, waar ik gewaardeerd word en op niveau wordt geschat. Ik ben dol op auto's, maar toen ik hier begon nog atechnisch. Hier kan ik wat doen met die passie én leren over de technieken en ontwikkelingen in de autowereld. Het geeft me een gevoel van voldoening om mijn kennis en vaardigheden steeds verder te ontwikkelen.”

“Mijn rol bestaat uit het helpen met afwassen, vaatwassen en het schoonmaken van auto's na schade. Ik zorg ervoor dat de werkplaats en de omgeving rondom de schadeplek schoon zijn en voer daarnaast ook nog diverse klusjes uit. Mijn 36-urige werkweek is meestal rustig omdat ik alleen werk, maar ik heb leuke collega's die me kunnen helpen als het druk is.” 

“Ik waardeer de goede band met locatiemanager van ABS, Dick. Hij staat altijd voor me klaar ondanks zijn volle agenda en kan bij hem terecht als ik iets wil bespreken. Het geeft me een gevoel van vertrouwen. Ook mijn contactpersoon, Regina Hommel, is een geweldige steunpilaar voor me. Ik kan altijd bij haar terecht en ze begrijpt me helemaal.” 

“De toekomst? Ik wil graag mijn kennis en technieken over auto's verder uitbreiden. Ik waardeer de mogelijkheid om hierin te groeien. Ik heb ook geleerd om meer initiatief te tonen omdat ik me gewaardeerd voel en mezelf kan zijn. Hierdoor ben ik enorm gegroeid als persoon.” 

Klaas Homan (52 jaar) uit Schagen heeft met zijn 32 jaar ervaring bij Probedrijven al een indrukwekkende reis gemaakt.
No items found.

Volg ons op social media

Progroen & MilieuProbezorgtPro Verpakken & ontwikkelenPro Verpakken & ontwikkelen