Van Ajacied tot tatoeages, maak kennis met Alex van Probezorgt

Probezorgt

Maak kennis met Alex een echte Ajacied uit Den Helder, werkzaam bij Probezorgt. Hij deelt met ons zijn veranderingen in zijn werk, zijn passie voor autorijden, zijn gevoel voor humor én zijn liefde voor Ajax en tatoeages. “Op het werk herkennen ze me aan mijn tatoeages en geintjes.” Laten we kennismaken met de man achter de vrolijke lach.

“Ik werk al een flinke tijd bij Probezorgt, en mijn werk is behoorlijk veranderd sinds ik hier begon. Toen ik begon, bezorgde ik post bij mensen op mijn scooter. Dat was zo'n 6 of 7 jaar geleden. Helaas ben ik destijds uitgegleden omdat ik betrokken ben geraakt bij een ongeluk. Dat resulteerde in een negen maanden durende revalidatieperiode. Sindsdien rijd ik met de auto. Tegenwoordig ga ik bij verschillende klanten langs om post op te halen die zij verzenden, bijvoorbeeld bij Voetzorg en NWZ. Vervolgens breng ik deze post hierheen bij Probezorgt. Mijn collega's sorteren de post op postcode en bezorgen deze bij de mensen thuis.

Mijn werk draait voornamelijk om autorijden. Als Marcel Schep, mijn leidinggevende me

vraagt om ergens heen te gaan, stap ik meteen in de auto en ben ik weg. Het is een flexibele baan waarbij ik veel onderweg ben. Op het werk herkennen mijn collega's me vooral aan mijn gevoel voor humor. Ik maak graag grapjes en heb een goede band met de meesten van hen. We hebben het altijd gezellig op het werk.

Buiten mijn werk ziet mijn leven er ook anders uit. Drie jaar geleden ben ik gescheiden van mijn vrouw. Ik ben teruggekeerd naar Den Helder, waar ik nu woon. Nu breng ik meestal de weekenden door met mijn kinderen. We doen leuke dingen samen. Mijn zoon is 15 jaar oud en zit midden in de puberteit, dus hij denkt dat hij alles beter weet. Hij heeft ook nog drie zusjes, van 12, 9 en 7 jaar oud.

In de avond ga ik vaak naar vrienden om gewoon gezellig bij te kletsen. Soms kijken we samen naar een Ajax-wedstrijd. Ik ben een grote fan van Ajax. Vroeger ging ik ook wel eens naar de wedstrijden, maar tegenwoordig kijk ik vooral vanuit huis.

Wat betreft mijn tatoeages, ze hebben eigenlijk geen diepgaande betekenis. Ik vind ze gewoon mooi. Ongeveer drie weken geleden wilde ik nog een nieuwe tatoeage laten zetten, drie kruisjes als een echte Ajax-tatoeage. Maar de tatoeëerder had een ongeluk tijdens het skiën en brak iets, dus dat staat nu even in de wacht. Hoewel ik uit Den Helder kom, ben ik absoluut een echte Ajacied.

Wat me echt blij maakt in mijn werk is wanneer ik lekker op de weg ben, muziek aan het luisteren ben en gewoon van het rijden geniet. Ik zet graag Radio 10 of Veronica aan. Er was zelfs een keer iemand met klassieke muziek op de radio, dat vond ik ook wel wat. Eigenlijk maakt het niet uit welke muziek, ik kan er van alles van genieten, of het nu house is of muziek uit de jaren ‘70 of ‘80. En als ik klaar ben voor de dag, dan kijk ik ernaar uit om weer naar huis te gaan. Maar dat was een grapje, hoor!

Alex, heb je nou het shirt aan van de concurrent van Ajax? Ohnee gelukkig, het is het Probezorgt tenue!
Alex, heb je nou het shirt aan van de concurrent van Ajax? Ohnee gelukkig, het is het Probezorgt tenue!

Van Ajacied tot tatoeages, maak kennis met Alex van Probezorgt
Van Ajacied tot tatoeages, maak kennis met Alex van Probezorgt
No items found.

Volg ons op social media

Progroen & MilieuProbezorgtPro Verpakken & ontwikkelenPro Verpakken & ontwikkelen