Medewerkers (tijdelijk) detacheren, laten werken op locatie

Wij komen naar u toe
Wij nemen u alle zorg uit handen

Detachering met begeleiding

Soms hebben bedrijven tijdelijk extra medewerkers nodig en is het niet mogelijk om dit werk ergens anders uit te besteden. Informeer dan naar onze detacheringsmogelijkheden.

Onze directeur, teamleider en jobcoaches weten exact welke medewerkers het meest geschikt zijn voor de werkzaamheden in jouw bedrijf. Daarnaast zorgen wij voor begeleiding op locatie. Zo nemen we jouw bedrijf deze zorg uit handen.

Van tijdelijk naar vast

Probedrijven & Ontwikkelen streeft naar een duurzame werkplek voor iedereen. Dit kan binnen ons bedrijf zijn, maar ook daarbuiten. Wij geven mensen de tijd, ruimte en begeleiding om te leren wát ze moeten doen en hoe ze dat moeten doen. Samen met de medewerker krijgen wij zicht op wat medewerkers kunnen, met welke beperking er rekening gehouden moet worden en welke aanpassing er eventueel nodig is. Na deze periode kunnen mensen soms ook aan de slag in een reguliere baan.

Het gebeurt regelmatig dat gedetacheerde medewerkers zo goed bevallen, dat je ze zou willen behouden voor je bedrijf. Ook hierbij kunnen onze jobcoaches begeleiden naar een reguliere baan voor onbepaalde tijd. Dat is voor ons de ultieme vorm van een inclusieve samenleving. In zo’n samenleving doet iedereen mee. Ongeacht geslacht, afkomst of beperking.

Wat kan Pro verpakken & ontwikkelen
voor u betekenen?


De medewerkers van Pro Verpakken & Ontwikkelen zijn vakkundig opgeleid. Zij werken secuur en met zorg met de aangeleverde materialen.
Ze voelen zich werknemer van onze opdrachtgever. Dat zorgt voor een hoge mate van loyaliteit. Ze werken bijvoorbeeld zonder problemen over als een opdracht snel af moet.
Ook kunnen wij, als dat nodig is, in één keer veel werknemers inzetten, waardoor grote orders geen probleem zijn.

Neem contact op

Volg ons op social media

Progroen & MilieuProbezorgtPro Verpakken & ontwikkelenPro Verpakken & ontwikkelen