Opslag en voorraadbeheer van producten verzorgen

Componenten samen voegen tot eindproduct
Gebruik maken van onze diensten?

Opslag en voorraadbeheer

Diverse bedrijven maken gebruik van de opslag voorzieningen en het voorraadbeheer bij Proverpakken & Ontwikkelen.  Wij kunnen naast componenten samenvoegen tot een eindproduct, ook de producten controleren en de in- en opslag voor bedrijven verzorgen. 

Magazijnbeheer

Naast de opslag van producten voor bedrijven, is goed magazijnbeheer onmisbaar om al onze afdelingen goed te laten functioneren. De juiste productonderdelen worden op het goede moment naar de afdelingen gebracht en de producten die klaar zijn, worden van de afdelingen opgehaald. Ook de materialen die indirect bij de productie nodig zijn worden op aanvraag van de teamleider geleverd. Denk bijvoorbeeld aan baard- en haarnetjes, handschoenen en desinfectans, zoals die gebruikt worden bij de afdeling Food.

Opleiden binnen ons bedrijf

In ons magazijn werken mensen die wij veelal zelf hebben opgeleid. Zij hebben de juiste diploma’s of certificaten behaald door interne of externe scholing. Zij kunnen daardoor veilig een heftruck, elektrische pallettruck, reachtruck, of andere transporthulpmiddelen bedienen.  Ook het efficiënt klaarzetten van bestellingen (orderpicken) leren wij onze medewerkers binnen ons bedrijf. Met behulp van scanapparaten leren zij snel waar zij een pallet kunnen vinden, of mogen opslaan. 

Wat kan Pro verpakken & ontwikkelen
voor u betekenen?


De medewerkers van Pro Verpakken & Ontwikkelen zijn vakkundig opgeleid. Zij werken secuur en met zorg met de aangeleverde materialen.
Ze voelen zich werknemer van onze opdrachtgever. Dat zorgt voor een hoge mate van loyaliteit. Ze werken bijvoorbeeld zonder problemen over als een opdracht snel af moet.
Ook kunnen wij, als dat nodig is, in één keer veel werknemers inzetten, waardoor grote orders geen probleem zijn.

Neem contact op

Volg ons op social media

Progroen & MilieuProbezorgtPro Verpakken & ontwikkelenPro Verpakken & ontwikkelen