Medische componenten monteren

Extra hygiëne is vereist
Bijzondere werkzaamheden vragen een speciale behandeling

Wij werken in een HSR-ruimte. HSR staat voor Huishoudelijk Schone Ruimte. Dat betekent dat er extra (hygiëne)regels gelden met betrekking tot de productieruimte en de mensen die er werken. Alle artikelen die hier gemaakt worden, zijn bedoeld voor medisch onderzoek en/of medische behandelingen. Al sinds 1990 produceren wij voor medische doeleinden o.a. diverse naaldsets, ampullensetjes en loodpotten voor radioactief materiaal. Ook alle onderdelen voor deze loodpotten worden op deze afdeling geassembleerd.

Kwaliteit boven snelheid

Omdat de producten verschillen in complexiteit, zijn er verschillende vaardigheden nodig. Hierdoor kunnen we onze medewerkers een goede mix bieden van diverse werkzaamheden. De aard van deze producten maakt dat er hoge eisen worden gesteld aan de kwaliteit. Kwaliteit is dan ook belangrijker dan de productiesnelheid.

Om de kwaliteit te waarborgen worden de medewerkers getraind in o.a. Good Documentation Practice, en wordt gebruik gemaakt van een inzetbaarheidsmatrix. Meer over deze matrix lees je op de pagina Ontwikkelen

Wat kan Pro verpakken & ontwikkelen
voor u betekenen?


De medewerkers van Pro Verpakken & Ontwikkelen zijn vakkundig opgeleid. Zij werken secuur en met zorg met de aangeleverde materialen.
Ze voelen zich werknemer van onze opdrachtgever. Dat zorgt voor een hoge mate van loyaliteit. Ze werken bijvoorbeeld zonder problemen over als een opdracht snel af moet.
Ook kunnen wij, als dat nodig is, in één keer veel werknemers inzetten, waardoor grote orders geen probleem zijn.

Neem contact op

Volg ons op social media

Progroen & MilieuProbezorgtPro Verpakken & ontwikkelenPro Verpakken & ontwikkelen