Scholen

Een groene omgeving is een gezonde omgeving.
Lees alles over onze groene schoolprojecten

Groen maakt gezond.

Groen om schoolgebouwen is niet alleen fijn voor het zicht. Het werkt verder door. Groen maakt gezond. Onderzoeken wijzen het uit. Er bestaat een positieve relatie tussen contact met de natuur en de gezondheid en ontwikkeling van kinderen. Progroen & Milieu kent de effecten van goed aangelegd en onderhouden groen. Groen is belangrijk. Het verfraait niet alleen, het verblijd en verbetert tevens de leefbaarheid.

Onze ervaring, kennis en kunde is groot. We werken veel voorscholen en kunnen onze opdrachtgevers uitstekend adviseren over de(her)inrichting en het onderhoud van een groenproject.

Wat het team van Progroen & bedrijven allemaal aanpakt?

  • groenvoorziening
  • voor plantsoenen, parken, sportvelden, bermen, begraafplaatsen, rotondes en sloten
  • aanleg & onderhoud
  • van tuinen, reconstructievakken, waterpartijen, bewateringssystemen en klimaatadaptaties
  • onkruidbeheersing
  • op stoepen, paden, pleinen en speelplaatsen
  • opruimen zwerfafval
  • bij strandopgangen en in de openbare ruimte

Progroen & Milieu zet niet alleen een stapje extra vooral onze klanten als het gaat om groen. Ook voor onze medewerkers doet we net iets meer. Ons team bestaat uit nuchtere Noord-Hollanders met een afstand tot de arbeidsmarkt. Bij Progroen & Milieu kunnen zij zich met onze hulp ontwikkelen tot groen professionals. Hoe? We bieden ze passende vakopleidingen aan en coaching on-the-job. Impact op groen en impact op mensen. Zo dragen dubbel bij in onze omgeving.

Wilt u samenwerken met Progroen & Milieu?

Groen maakt alles mooier. In een verzorgde omgeving voelen mensen zich fijn. Het draagt bij aan de leefbaarheid in een straat, wijk, buurt, dorp, stad, gemeente of provincie. Het heeft impact op gevoel en op gezondheid. Maar dat is niet het enige waar Progroen & Milieu voor zorgt.
Neem contact op

Volg ons op social media

Progroen & MilieuProbezorgtPro Verpakken & ontwikkelenPro Verpakken & ontwikkelen