Bedrijven

Groen werkt beter
Ook voor bedrijven

Een verzorgde omgeving voor meer werkplezier

Perfect onderhouden groen rond het pand fungeert als professioneel uithangbord voor de onderneming. Bovendien levert een verzorgde buitenruimte aantoonbaar meer werkplezier op. Progroen & milieu is een Noord-Hollands groenbedrijf dat graag buiten de gebaande paden loopt. Voor bedrijven ontwerpen we groene zones en échte kantoortuinen, en leggen deze aan. Ook het onderhoud voeren onze mensen strak uit.

Wat pakken we aan?

  • Aanleg & onderhoud nieuwe (binnen)tuinen, perken en bomen
  • Groenvoorziening onderhoud van bestaand groen
  • Klimaatadaptaties groen voor grijs, groene daken, aanleg infiltratietunnels
  • Onkruidbeheersing op paden, opritten en parkeerplaatsen

Invullen van SROI-verplichting

Als we circulair kunnen werken, dan doen we dat. Daarnaast is Progroen & Milieu een sociale onderneming. Onze medewerkers hebben een arbeidsbeperking, maar dat staat hun productiviteit volstrekt niet in de weg. We leiden hen op tot trotse vakmensen met groene vingers. Door met ons in zee te gaan, investeer je als bedrijf ook in social return.

Wilt u samenwerken met Progroen & Milieu?

Groen maakt alles mooier. In een verzorgde omgeving voelen mensen zich fijn. Het draagt bij aan de leefbaarheid in een straat, wijk, buurt, dorp, stad, gemeente of provincie. Het heeft impact op gevoel en op gezondheid. Maar dat is niet het enige waar Progroen & Milieu voor zorgt.
Neem contact op

Volg ons op social media

Progroen & MilieuProbezorgtPro Verpakken & ontwikkelenPro Verpakken & ontwikkelen