Provincies

Nieuw aanleggen of het onderhouden van groen? Wij hebben de kennis en kunde voor beide in huis.
Meer weten over wat wij doen?

Nieuwe aanleg of onderhoud van groen. Wij pakken het graag aan!

Nieuwe groenstroken? Nieuwe parken? Nieuwe tuinen? Kortom? Nieuw groen in de provincie? Het team van Progroen & milieu legt het aan. Maar we doen nog veel meer. We onderhouden ook het groen in de provincie. Niet alleen groen wat we zelf hebben aangelegd, uiteraard ook al het groen dat er al is. Groen is belangrijk. Het verfraait niet alleen de openbare ruimte, het verbetert tevens de leefbaarheid en draagt bij aan de biodiversiteit en klimaatbeheersing.

Onze ervaring, kennis en kunde is groot. We werken veel voor overheidsinstellingen en kunnen onze opdrachtgevers uitstekend adviseren over de (her)inrichting van een groenproject.

Wat het team van Progroen & bedrijven allemaal aanpakt?

  • groenvoorziening
  • voor plantsoenen, parken, sportvelden, bermen, begraafplaatsen, rotondes en sloten
  • aanleg & onderhoud
  • van tuinen, reconstructievakken, waterpartijen, bewateringssystemen en klimaatadaptaties
  • onkruidbeheersing
  • op stoepen, paden, pleinen en speelplaatsen
  • opruimen zwerfafval
  • bij strandopgangen en in de openbare ruimte

Progroen & Milieu zet niet alleen een stapje extra vooral onze klanten als het gaat om groen. Ook voor onze medewerkers doet we net iets meer. Ons team bestaat uit nuchtere Noord-Hollanders met een afstand tot de arbeidsmarkt. Bij Progroen & milieu kunnen zij zich met onze hulp ontwikkelen tot groen professionals. Hoe? We bieden ze passende vakopleidingen aan en coaching on-the-job. Impact op groen en impact op mensen. Zo dragen dubbel bij in onze omgeving.

Wilt u samenwerken met Progroen & Milieu?

Groen maakt alles mooier. In een verzorgde omgeving voelen mensen zich fijn. Het draagt bij aan de leefbaarheid in een straat, wijk, buurt, dorp, stad, gemeente of provincie. Het heeft impact op gevoel en op gezondheid. Maar dat is niet het enige waar Progroen & Milieu voor zorgt.
Neem contact op

Volg ons op social media

Progroen & MilieuProbezorgtPro Verpakken & ontwikkelenPro Verpakken & ontwikkelen