Nieuwjaarswens van algemeen directeur Erik Heemskerk

January 1, 2022

"2022 is begonnen, proost! Niet alleen een moment om bezig te zijn met de plannen voor het komende jaar, maar ook om terug te kijken op het afgelopen jaar. Want ondanks de aanhoudende maatregelen mogen we trots zijn op wat we hebben bereikt en dat we ons in een roerig jaar goed staande hebben weten te houden.

Algemeen directeur Erik Heemskerk neemt je in dit filmpje mee in een aantal hoogtepunten van het afgelopen jaar. Onze nieuwe CAO “Aan de Slag”, samen met de gemeente besproken hoe de schoonmaakactiviteiten beter in te richten en het implementeren van een nieuw IT systeem zijn hier enkele voorbeelden van.

Maar wat dacht je van het harde werken van alle divisies. Progroen en Milieu had te maken met een groeizame zomer waardoor de hoveniers het ontzettend druk hadden, Proverpakken heeft nog nooit zoveel aanbod gehad van werk omdat alles altijd goed en op tijd wordt geleverd en Probezorgt heeft de kerstdrukte goed doorstaan. Complimenten waard!!

Zullen we van 2022 net zo’n mooi jaar gaan maken met zijn allen? Wij zijn er klaar voor. Een gelukkig nieuwjaar gewenst!"  

#trots #blijfgezond #debestewensen #2022

Terug naar alle nieuwsberichten

Meer nieuws