Zelf voorzien in onze energiebehoefte dankzij 400 zonnepanelen

June 27, 2022

Duurzaam ondernemen is de toekomst. De enige mogelijke toekomst zelfs. Daarom zijn we bij Probedrijven altijd op zoek naar mogelijkheden om onze bedrijfsvoering vriendelijker te maken voor mens en milieu. We zijn trots dat we hierin weer een grote stap voorwaarts hebben kunnen maken met de plaatsing van 400 zonnepanelen op het dak van ons magazijn.  

Installatie van zonnepanelen

De installatie van de zonnepanelen ging afgelopen donderdag van start, juist toen het zo heet was, en wordt in de loop van deze week afgerond. Veel dank en respect daarvoor aan de jongens die dit met vakmanschap regelen voor ons. Want dankzij die panelen kunnen we voortaan voor het overgrote deel zelf in onze energiebehoefte voorzien. Dit brengt ons weer dichter bij ons doel om een volledig circulair bedrijf te worden. Eerder hebben we al twee warmtepompen in gebruik genomen waarmee we in de winter alles warm houden.

Nieuwe laadpalen

Verder zijn er vorige week 6 nieuwe laadpalen geplaatst voor alle elektrische bedrijfsauto’s die we in gebruik hebben. In totaal zijn er nu zo’n 10 laadpalen op of rondom het terrein beschikbaar. Uiteindelijk willen we helemaal afstappen van auto’s die op fossiele brandstoffen rijden. Ook hiermee zijn we goed op weg!

Er zijn 6 nieuwe laadpalen geplaatst voor alle elektrische bedrijfsauto’s die bij Probedrijven in gebruik zijn genomen.
Er zijn 6 nieuwe laadpalen geplaatst voor alle elektrische bedrijfsauto’s die bij Probedrijven in gebruik zijn genomen.
De installatie van de zonnepanelen ging afgelopen donderdag van start bij Probedrijven in Schagen
De installatie van de zonnepanelen ging afgelopen donderdag van start!
Terug naar alle nieuwsberichten

Meer nieuws